HNA nieuwsbrief mei

3 mei 2023

Vandaag heeft Huurders Netwerk Amsterdam de mei editie van de HNA nieuwsbrief uitgebracht. Met daarin groot nieuws. Sinds 26 april zijn we een vereniging! Hiermee is een belangrijke mijlpaal bereikt; er is nu een democratische organisatie waarin leden hun stem kunnen laten horen.

Ook aandacht voor de initiatiefwet van de PvdA en CU. Zij willen, net als het HNA, een verbod op tijdelijke huurcontracten. Het HNA is kritisch over de voorgestelde Amsterdamse Aanpak Volkshuisvesting (AAV) van de gemeente Amsterdam. Maar waarom? En wat staat er in onze uitgebreide reactie op de zienswijze?

We kijken in de nieuwsbrief ook terug op onze netwerkbijeenkomst afgelopen april. Deze stond vrijwel geheel in het teken van de overgang van stichting naar vereniging. Hoe een vereniging van HNA eruit ziet is besproken en bediscussieerd tijdens de netwerkbijeenkomst. Dat en meer is te lezen in de nieuwsbrief.

Wilt u geen nieuws meer missen?

Lees nu de nieuwsbrief van mei. Geen nieuws meer missen? Dat kan. Vul het formulier hieronder in en ontvang de nieuwsbrief automatisch in de mail.

Zoek naar een pagina of bericht