Themabijeenkomsten

Themabijeenkomsten

Regelmatig organiseren we themabijeenkomsten. Een bijeenkomst geeft je meer informatie over een bepaald onderwerp en kan bijdragen aan jouw kennis en ervaring. Tijdens een themabijeenkomst heb we de mogelijkheid om ons te verdiepen in een thema.

Servicekosten

Vrijwel alle huurders hebben met servicekosten te maken. Het HNA heeft hierover de laatste tijd veel vragen gekregen, Om dit onderwerp nader toe te lichten en te bespreken heeft het HNA Hanna Smit, docent recht HVA en woonconsulent !Woon, gevraagd om tijdens de themabijeenkomst helder en duidelijk aan te geven waar je als huurder op moet letten en wat je rechten zijn als huurder.

Huurders tussen kopers

Spikkelpand, gemengd complex; steeds meer huurders wonen tussen kopers en krijgen te maken met een vereniging van eigenaren. Hoe kunnen huurders en hun vertegenwoordigers toch voldoende invloed uitoefenen op zaken als servicekosten, onderhoud en verduurzaming van hun complex? Wat zijn de rechten en plichten van huurder, verhuurder en koper? Giséle Holdert, opleider en trainer bij de Woonbond, is tijdens de HNA themabijeenkomst ‘Huurders tussen kopers’ uitgebreid ingegaan op de positie van huurders in een gemengd complex.

Huurverhoging 2024

HUUR TE DUUR. HUUR KAN OMLAAG. HUUR MOET OMLAAG.

De Vereniging Huurders Netwerk Amsterdam organiseert een bijeenkomst over de aangekondigde huurverhoging, en wel op 28 maart 2024, vanaf 19.30 uur.

Het is belangrijk dat zo veel mogelijk huurders en actieve huurdersgroepen zich laten zien en horen op die avond.
Kom naar onze bijeenkomst op 28 maart, vanaf 19.30 uur, in Het Veem, Van Diemenstraat 408, 1013CR Amsterdam

Nieuwsbrief

Als u zich aanmeldt voor de HNA nieuwsbrief ontvangt u automatisch uitnodigingen voor HNA bijeenkomsten en activiteiten.

Zoek naar een pagina of bericht