Petra Leeuwendaal-van Scherpenseel benoemd als nieuw lid in het stichtingsbestuur HNA

14 december 2022

De rvc heeft Petra Leeuwendaal-van Scherpenseel benoemd als nieuw lid in het stichtingsbestuur. Petra zal de functie van penningmeester krijgen.

Petra is geboren en getogen in Amsterdam en wil als Amsterdamse huurder graag meedenken en meewerken aan het woonbeleid en de stedelijke ontwikkelingen in onze mooie stad. Zij zet haar kwaliteiten en werkervaring met veel passie in voor HNA en het actief ondersteunen van de Amsterdamse huurdersorganisaties. “Deze functie is juist in deze tijd van woningnood een uitdaging waar ik met enthousiasme naar uitkijk”.

Petra heeft een grote affiniteit met financiën en ICT. In diverse functies is ze verantwoordelijk geweest voor het opzetten en voeren van financiële- en project administraties, de planning & control en de verslaglegging/rapportage aan het management. Haar laatste functie was IT specialist bij ING. Nu heeft zij haar eigen bedrijf in de gezondheidszorg.

 

Naast haar HEAO opleiding (richting Management, Economie en Recht) heeft Petra diverse opleidingen gevolgd op  het gebied van projectmanagement en ICT. Wij denken dat Petra een belangrijke bijdrage kan leveren aan het succes van HNA!

Zoek naar een pagina of bericht