OPROEP: HNA ledenwerving van start

1 september 2023

Vanaf nu kunnen huurders én huurdersverenigingen zich aanmelden als lid van het Huurders Netwerk Amsterdam (HNA). Het HNA wil meer betaalbare huurwoningen in de gemeente Amsterdam, de positie van huurders versterken en duidelijke afspraken met verhuurders. Alle huurders van een corporatie, of een particuliere of commerciële verhuurder, zowel in de sociale als vrije sector, zijn welkom. Evenals leden of deelnemers van huurdersorganisaties. Met een lidmaatschap van het HNA wordt leden de kans geboden hun stem te laten horen. 

Voorzitter Vereniging HNA Edith de Jong: “Het HNA is al jaren actief als belangenbehartiger voor alle huurders en huurwoningzoekenden in Amsterdam. Vanaf nu kunnen huurders en huurdersorganisaties zich aanmelden als lid. Samen komen we op voor de belangen van alle huurders in de gemeente Amsterdam inclusief Weesp en Driemond. De Vereniging HNA is laagdrempelig, daarom houden we de kosten van een lidmaatschap zo laag mogelijk. Tot eind 2023 is het lidmaatschap gratis. In 2024 vragen we een geringe contributie.

Verbinding
Het HNA wil alle huurders en huurwoningzoekenden verbinden, wat impliceert dat leden van het HNA:

  • Worden geïnformeerd over de laatste ontwikkelingen op het gebied van huren in de gemeente Amsterdam en de Amsterdamse volkshuisvesting;
  • Het recht hebben mee te praten en mee te doen aan acties voor meer betaalbare en comfortabele huurwoningen in de gemeente Amsterdam;
  • Stemrecht hebben en binnen de vereniging meespreken, meewerken en meebeslissen over het te voeren beleid;
  • Deel kunnen nemen aan themabijeenkomsten en workshops of actief de stem van de Amsterdamse huurders in de gemeentelijke politiek laten horen.

Meld u aan!

Zoek naar een pagina of bericht