HNA organiseert HNA Café op 1 april

15 maart 2021

De werkgroep Communicatie van het Huurders Netwerk Amsterdam organiseert donderdag 1 april het eerste HNA Café. Het HNA Café is een nieuw initiatief waarmee de werkgroep de verbondenheid in het netwerk wil stimuleren. Het eerste HNA Café vindt online plaats, start om 19.30 uur en heeft als hoofdonderwerp het forum van het HNA. 

Je kunt je onderaan dit artikel voor het HNA Café aanmelden.

In het eerste HNA Café geeft de werkgroep een uitgebreide uitleg van het forum en de mogelijkheden om standpunten, discussies en bestanden uit te wisselen. Deze uitleg duurt ongeveer een half uur. Na het half uur is er ruim de tijd om met elkaar van gedachte te wisselen over actuele huurderszaken. 

Het HNA Café over het forum is interessant voor alle deelnemers en betrokkenen van het HNA. Wil je aan het HNA Café deelnemen? Laat dan onderaan dit bericht je e-mailadres achter. Je ontvangt dan een uur voor het HNA Café een link om deel te nemen via Microsoft Teams. Je ontvangt ook inloggegevens voor het forum zodat je direct aan de slag kunt. Wil je nu al een kijkje nemen op het forum? Stuur dan een e-mail naar media@huurdersnetwerkamsterdam.nl om inloggegevens te ontvangen.

Het HNA Café is een gezellige online bijeenkomst zonder zware discussies. Je ervaart het HNA Café dan ook het beste met een biertje, wijntje of bakje chips. 

 

X

Zoek naar een pagina of bericht