Mei 2022

12mei19:3021:00Extra Wooncafé020 - over huurverhoging

Evenement details

Bericht van Wooncafé 020

Veel huurders hebben afgelopen weken een brief in de bus gekregen met de aankondiging van de huurverhoging. Wij hebben van verschillende kanten reacties en vragen gekregen over dit onderwerp.

De reden om op 12 mei een extra Wooncafé 020 te organiseren. In verband met de vakanties – een last minute actie- maar het lijkt ons belangrijk om de vragen en ervaringen op korte termijn te delen.

Er is enige expertise aanwezig binnen het netwerk en het lijkt ons ook goed om de knelpunten te verzamelen, contracten te vergelijken en elkaar tips te geven. Woon! is gevraagd aanwezig te zijn zodat zij deskundig advies kunnen geven. Het is niet zeker of er iemand beschikbaar is. Het beleid van de Amsterdamse corporaties is terug te vinden op de site van Woon!

Het Huurdersnetwerk Amsterdam wil graag informatie verzamelen over het beleid van particuliere en/of commerciële verhuurders per 1 juli.  Het beleid van Vesteda en UCP Patricia is bekend binnen HNA.

Enkele huurdersververenigingen zijn acties aan het voorbereiden. Hopelijk kunnen zij deze acties om aandacht te vragen voor de stijgende woonlasten op 12 mei toelichten.

Wanneer:   donderdag 12 mei 2022

Tijd        :   19.30 -21.30

Waar      :   Huis van de Wijk Rivierenbuurt – Rijnstraat 115

Aanmelden/contact : wooncafe020@gmail.com

Meer

Tijd

(Donderdag) 19:30 - 21:00

X

Zoek naar een pagina of bericht