Lid worden

Samen staan we sterker!

Het Huurders Netwerk Amsterdam behartigt de belangen van álle Amsterdamse huurders en woningzoekenden.

Samen staan we sterker! Sluit je aan bij het netwerk. Als huurdersorganisatie, huurdersgroep of individuele huurder. Praat mee aan onze overlegtafels of op één van de vele bijeenkomsten en strijdt mee!

Deelnemersformulier

 

Word deelnemer

Vertegenwoordig jij een bewonerscommissie, belangengroep of huurdersorganisatie? Teken dan de Samenwerkingsoverkomst en sluit je als deelnemer aan bij HNA. Je hebt dan een stem in het netwerkberaad en vergadert mee over de standpunten en activiteiten van HNA.

Wil je je aansluiten bij HNA en/of hier meer informatie over ontvangen? Vul dan het deelnameformulier in.

Overlegtafels

Het HNA overlegt aan overlegtafels. Hier denken we na over oplossingen voor Amsterdam’s grootste woonproblemen, reageren we op overheidsbeleid of doen we onderzoek. De overlegtafels hebben elk een ander thema en bestaan uit deelnemers uit netwerk.

Bekijk nu welke overlegtafels er zijn. 

Werkgroepen

HNA heeft verschillende werkgroepen waarin enthousiaste netwerkleden samenwerken, waaronder de werkgroep Communicatie, de werkgroep Begroting en de werkgroep Individuele Leden.

In een werkgroep kun je concreet bijdragen aan het reilen en zeilen van het netwerk. Wil jij je inzetten voor een werkgroep? Stuur dan een e-mail naar infor@huurdersnetwerkamsterdam.nl

Wil je op een andere manier bijdragen aan HNA en de positie van huurders in Amsterdam? Deel je ideeen in een mailtje naar info@huurdersnetwerkamsterdam.nl

Nieuwsbrief

Als u zich aanmeldt voor de HNA nieuwsbrief ontvangt u automatisch uitnodigingen voor HNA bijeenkomsten en activiteiten.

Zoek naar een pagina of bericht