HNA Basis training huurrecht

19 juni 2024
HNA Basis training huurrecht

Een van de speerpunten in het HNA Werkplan 2024 is het versterken van de positie van huurders. Weten wat je rechten als huurder zijn, draagt daar belangrijk aan bij.

Het HNA en ook onze aangesloten Huurdersorganisaties krijgen vaak vragen als “mijn verhuurder biedt mij een groot bedrag om mijn huurwoning te verlaten, moet ik dat accepteren?”  en “ik moet servicekostenbetalen, maar ik weet niet waarvoor” en ook “kan ik de huurverhoging weigeren en wat gebreurt er dan?”.

Om die vragen te kunnen beantwoorden en om indien nodig goed te kunnen doorverwijzen, helpt het als je wat meer weet van het huurrecht.

Het HNA heeft de Helix Academy, het vroegere Amsterdamse Habitask, gevraagd om een basis training huurrecht te verzorgen. Speciaal op maat voor het HNA en aan de hand van praktijkvoorbeelden en vragen van de deelnemers.

De training duurt één dag en kan indien gewenst ook over twee dagen worden verdeeld. Het maximaal aantal deelnemers per training is 12. Deelnemers krijgen een intakeformulier om hun wensen en voorbeelden in te brengen. We hanteren wie het eerst komt, het eerst maalt! Bij succes zal de training  nogmaals worden georganiseerd.

Wie belangstelling heeft voor de HNA basis training huurrecht kan zich vóór 15 juli opgeven via info@hna.nl. Wil je meer info, stel je vragen via info@hna.nl.

Zoek naar een pagina of bericht