Prettig en zelfstandig wonen als u ouder wordt

21 november 2022

Ook als u ouder wordt is het prettig om te wonen in een huis dat bij u past. Denkt u weleens na over wat dit voor u betekent? Ervaart u nu misschien al moeite met trappen lopen? Wilt u meer weten over de mogelijkheden om in de toekomst prettig en zelfstandig te wonen? Kom langs op donderdag 24 november in de Meevaart.

U bent van harte welkom voor (gratis) persoonlijk advies over uw woning, verhuizen, inschrijven bij WoningNet, aanpassingen in huis (zoals een traplift) en hulp in en rond het huis.

Op donderdag 24 november kunt u in de Meevaart in de Indische Buurt in gesprek met uw woningcorporatie Eigen Haard, Ymere of de Alliantie. Ook Stichting !WOON en het Buurtteam zijn aanwezig om vragen te beantwoorden en informatie te geven.
Kent u mensen in uw omgeving, ouders, buren, kennissen, voor wie deze informatie belangrijk is? Neem ze gerust mee.

Waar en wanneer?

  • Donderdag 24 november
  • Meevaart, Balistraat 48A
  • 15.00-18.00 uur

Vragen

Kunt u niet langskomen, maar heeft u wel vragen? Neem dan contact op met uw eigen woningcorporatie. Ook kunt u contact opnemen met !WOON Oost: 020 523 01 50 of oost@wooninfo.nl. Een wooncoach van !WOON kan u woonadvies geven. Heeft u vragen over hulp of ondersteuning die u nodig heeft, maak dan een afspraak met Buurtteam Amsterdam Oost: 020 462 0300 of info@buurtteamamsterdamoost.nl.

Meer informatie

Op de pagina Prettig en Passend Wonen in Oost vindt u meer informatie. U kunt daar ook de Woonwijzer voor Oost downloaden. Hierin vindt u allerlei relevante informatie en contactgegevens. (Bron: www.amsterdam.nl)

X

Zoek naar een pagina of bericht