Ouderenhuisvesting centraal tijdens overlegtafel Woonruimteverdeling (31 oktober, 20.30 uur) – u kunt er online bij zijn!

18 oktober 2022

Op maandagavond 31 oktober is de heer Van Boven van Woonzorg Nederland onze gast tijdens de overlegtafel Woonruimteverdeling. Het thema ‘Ouderenhuisvesting’ en alle vragen/knelpunten hierover staan centraal in deze bijeenkomst van de overlegtafel Woonruimteverdeling. De heer Van Boven zal zijn zienswijze op ouderenhuisvesting in Amsterdam delen. Over het wat, hoe, waarom en wanneer. Wij zien momenteel zoveel knelpunten, een richtinggevende zienswijze zou helpend zijn. Zodat wij, na de bijeenkomst, de gemeente Amsterdam gerichter kunnen bevragen over hoe wij corporaties en investeerders kunnen wijzen op de knelpunten en hen kunnen overtuigen van de noodzaak van het creëren van aantrekkelijke woonvormen voor ouderen.

Wilt u deze online bijeenkomst van de overlegtafel Woonruimteverdeling met de heer Van Boven als speciale gast bijwonen? Stuur dan een mail naar info@hna.nl
U ontvangt op 31 oktober de TEAMS link voor het bijwonen van de bijeenkomst.

X

Zoek naar een pagina of bericht