Verkiezingseditie Huren met Kuren in de Balie

15 september 2021

Zondagavond 19 september vindt in De Balie de verkiezingseditie van Huren met Kuren plaats. Verschillende huurders delen er tijdens een interactieve avond hun persoonlijke ervaringen. Daarnaast gaan zes prominente raadsleden met elkaar in debat over de armzalige staat van Amsterdamse huurhuizen. Je kunt een toegangsbewijs voor de avond aanschaffen op de website van De Balie.

Sinds 2019 heeft De Balie Live Journalism onderzoek gedaan naar verschillende misstanden in Amsterdam. De onderzoekers onderzochten o.a. de kloof tussen arm en rijk, verwaarloosde huurwoningen, de situatie van ongedocumenteerde Amsterdammers en online seksuele intimidatie. De verhalen die zij de afgelopen tijd hebben verzameld maakten veel los, maar is er ook verschil gemaakt? In de Balie gaan de onderzoekers van september tot december elke maand in gesprek met gemeenteraadsleden over één van onze afgelopen onderzoeken. Wat neemt de raad de komende vier jaar mee? Deze avond gaat over de huurproblematiek.

Aan het debat nemen deel: Sofyan Mbarki (PvdA), Ilana Rooderkerk (D66), Erik Flentge (SP), Nienke van Renssen (GroenLinks), Kevin Kreuger (JA21), Hala Naoum Néhmé (VVD).

Volg het HNA op Facebook en Twitter voor het laatste nieuws uit het netwerk. 

X

Zoek naar een pagina of bericht