Eigen televisieprogramma voor Huurdersvereniging Westerpark

25 mei 2021

Deelnemer van het HNA HV Westerpark heeft vanaf deze maand een eigen televisieprogramma op omroep SALTO.

Huurdersvereniging Westerpark spant zich in om via media-uitingen bij te dragen aan de belangenbehartiging van huurders en het vergroten van kennis over woningzaken in het algemeen. Sinds de zomer van 2020 doet HV Westerpark dit door voorlichtingsvideo’s te maken over concrete woningzaken. Dit alles is gebeurd onder eigen vlag ofwel in samenwerking met KNOOPPUNT TV.

HV Westerpark deelt de video’s via media als Facebook en YouTube, maar ook via SALTO TV, het open kanaal van Publieke Omroep Amsterdam, waar ook AT5 onder valt. SALTO TV is een belangrijk en toegankelijk kanaal waar alle Amsterdammers hun zegje kunnen doen, in de vorm van vaste programmering of via onregelmatig uitgezonden reportages. HV Westerpark kiest er nu bewust voor om via vaste programmering op SALTO TV ook op deze wijze bij te dragen aan het leefklimaat in Amsterdam en aan het vergroten van kennis in de woningjungle die Amsterdam geworden is.

HV Westerpark wil ook graag de andere HNA-deelnemers in beeld brengen. Deelnemers die hieraan mee willen werken kunnen contact opnemen met HV Westerpark via e-mailadres hvwmedia@icloud.com.

Ook interessant

X

Zoek naar een pagina of bericht